U zoekt

U zoekt

Is het secretariaat van uw organisatie een geoliede machine? Dan heeft u mij niet nodig. Liggen er binnen uw organisatie kansen voor een beter en vooral meer samenwerkend secretariaat? Is het wenselijk om van minder ‘eilandjes’ naar een geheel te gaan? Dan kan ik u helpen!

Door de vele jaren ervaring als secretaresse beheers ik het uitvoerende deel en weet ik welke problemen ervaren worden. Door opgedane ervaring, het volgen van een opleiding, het hebben van empathisch vermogen en een dosis gezond verstand ben ik nu in staat een samenwerkend secretariaat te vormen.

Het geheim zit er onder andere in om elkaars kwaliteiten te leren kennen, zien en ervaren. Vooral snappen welke voordelen samenwerken heeft. Ervaren dat het samendoen zoveel efficiënter en leuker is. Zien hoe de andere secretaresses werken en begrijpen dat zij jou kunnen helpen en andersom. Daarnaast vooral ook realistisch leren zijn dat tijden veranderen en onderdelen van het mooie vak, secretaresse, door digitalisering overgenomen worden. Maar juist dat biedt ook perspectief.

Processen zijn vaak verouderd waardoor achterstanden verder oplopen. Als je vraagt: “waarom doe je dit zo?”, dan is het antwoord vaak: “dat doen we al jaren zo!”. Dat is geen garantie voor de beste oplossing. Met een team kijken waar verbeterpunten liggen. Hoe achterstanden weggewerkt kunnen worden. Hoe irritaties de wereld uit geholpen kunnen worden. Hoe het werken als secretaresse of administratief medewerker weer leuk en uitdagend wordt.

Als u denkt dat ImminkSupport u en uw organisatie een stap verder kan helpen, neemt u dan contact op. Wilt u de ervaringen van ImminkSupport op een rij zien, dan verwijs ik u graag naar mijn werkervaringen. Daar kunt u eveneens de reacties van mijn referenten lezen.