Kennismaken met Linda

Linda Immink

Aangenaam, ik ben Linda. Ik zou mezelf omschrijven als creatief, spontaan, een harde werker, een buitenmens èn ondernemend. In 2013 was het zo ver: het was tijd om mijn vaste baan op te zeggen en als ondernemer verder te gaan. De eerste vier jaar als (directie)secretaresse, PA of projectcoördinator binnen veel verschillende organisaties. Hoe ik werk komt het beste tot uiting door een referent te citeren:

“Ik heb van december 2011 tot maart 2013 en van april 2014 tot april 2015 met Linda samengewerkt. Samen-werken is hier meer dan een woord. Linda denkt mee, denkt vooruit en spart. Zij doet ‘haar ding’ en dat doet ze zelfstandig, snel en met een hoge kwaliteit. En ze zorgt dat jij ‘jouw ding’, kunt doen.

Samengevat: Linda is een directiesecretaresse, persoonlijke steun en toeverlaat en een adviseur. Daarnaast heeft zij laten zien dat ze meer in haar mars heeft, op het terrein van communicatie en projectleiding.

Dus: zoekt u een (directie)secretaresse die van alle markten thuis is én echt een samenwerkingspartner is? Schakel dan Linda in!!”  Mirjam Bijnsdorp, MCM april 2013/ april 2015

Ik ben altijd mijzelf, of ik thuis ben of op mijn werk. Ik krijg van mijn werk energie en die geef ik ook graag aan anderen. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden, om elke keer iets nieuws aan te pakken. Niet vastroesten maar blijven leren en altijd de toekomst in kijken. Om je heen kijken hoe de verschillende bedrijven uitdagingen aanpakken, maar ook hoe andere bedrijven gebruik kunnen maken van mijn kennis en ervaring. Over ‘mij in mijn aanwezigheid’ laat ik graag een referent voor mij spreken:

“Linda is a very pleasant person to work with. She has the energy and endorcement to achieve things in a short period. Her organisationskills are the best. She knows a lot of everything. In different fields of management support she knows her way at all levels of the organisation. And she is able to communicate with people on all these levels. Linda fits best in projects with a high ambition level, short deadlines and complex programms. Besides all that she knows how to deal with budgets. Overall Linda gets things done with a perfect combination of humor, charme and brains.” B&S MarketingCommunications – Bart Stornebrink, directeur – 14 december 2012

Hier leest u meer over mijn loopbaan en hoe anderen mij ervaren hebben binnen de organisaties waar ik gewerkt heb.